Meer resultaten voor HBO deeltijd

 
HBO deeltijd
 
Deeltijd HBO Rechten.
Of wil je je carrière juist over een andere boeg gooien? Met HBO-Rechten in deeltijd kun je je werk en studie combineren. De opleiding is afgestemd op de praktijk: je kunt je opgedane kennis direct toepassen in je dagelijkse werkzaamheden.
Hbo-bachelor Bedrijfskunde Bacheloropleiding in deeltijd drie specialisaties los te volgen modulen Windesheim.
Associate degree in deeltijd. Bewegen en Sport. Economie, Management en Recht. Gezondheid en Welzijn. Journalistiek en Communicatie. Techniek en ICT. Theologie en Levensbeschouwing. Ontdek je interesses en talenten. Check of een studie bij je past. Studeren aan het hbo. Blogs en vlogs van studenten.
Deeltijd hbo-opleiding Land en Watermanagement BSc hvhl.nl.
En dit is terug te zien in onze opleidingen. Meld je direct aan via Studielink. Land en Watermanagement. Deel deze pagina via.: Print deze pagina. Land en Watermanagement dt. Feiten en cijfers. Wat betekent studeren in deeltijd? Meer informatie over het collegegeld.
Deeltijdopleidingen overzicht op HBO of Universitair niveau.
Vooral in het hbo zijn er veel opleidingen die je ook in deeltijd of duaal kunt volgen. Ze handhaven een flink opleidingsaanbod en trekken behoorlijke aantallen studenten met hun onderwijs. Natuurlijk zijn er ook veel particuliere onderwijsinstellingen die opleidingen in deeltijd aanbieden.
Deeltijd HBO opleidingen Avans Deeltijd.
Of je accountant wilt worden of financieel directeur, je hebt een cijfermatige inslag en je bent geïnteresseerd in financiële problemen. De bagage die je nodig hebt voor je ambitie, vergaar je bij een van de financiële opleidingen van Avans Deeltijd.
Deeltijd HBO BBL Opleidingen.
De meeste mensen die deeltijd HBO studeren hebben al een baan en hebben soms ook al een aantal jaar werkervaring. De gemiddelde leeftijd van de studenten op het deeltijd HBO ligt dus ook hoger dan bij een BBL opleiding. Een deeltijd HBO opleiding duurt meestal 4 jaar.
HBO DEELTIJD Fotografische Vormgeving Fotovakschool.
Geen mbo4/havo/vwo maar toch graag de deeltijd HBO doen? Ben je 21 jaar of ouder, en heb je geen diploma dat toelating biedt tot een hbo-opleiding, dan kun je voor vrijstelling van de vooropleidingseis in aanmerking komen. Je moet dan een toelatingsonderzoek doen.
Ad-Hbo deeltijd.
Ad Hbo deeltijd. De Ad-Hbo deeltijd opleiding. Bedrijfskunde en Agribusiness. Contactpersoon Nancy Boterblom n.boterblom@clusius.nl 06 53 55 40 20. De deeltijdstudies Ondernemerschap en Management, Beleid Buitenruimte zijn studies speciaal voor volwassenen met werkervaring. Bent u bedrijfsopvolger? Werkt u als projectleider in het groen of in het middenkadermanagement?
Avans Deeltijd Deeltijd Bachelor Associate degree-opleidingen.
Alle opleidingen van Avans Deeltijd zijn aanwezig om met jou in gesprek te gaan over de best passende opleiding voor jou. De eerstvolgende Open Avond Deeltijd vindt plaats in s-Hertogenbosch op woensdag 13 juni vanaf 18.00 uur. Schrijf je nu in. Rina Moonen HBO Verpleegkunde Willen is kunnen is mijn motto.
Kom hbo Verpleegkunde deeltijd studeren bij de christelijke Hogeschool Viaa in Zwolle.
Deze module helpt jou in vier dagdelen bij de stap naar het hbo. Lees meer over de brugmodule. Heb je nog vragen? Heb je nog vragen over de deeltijdopleiding Verpleegkunde? Neem dan contact op met onze opleidingsvoorlichter. Leida Janssen Opleidingsvoorlichter Verpleegkunde deeltijd.

Contacteer ons