Resultaten voor hbo opleidingen februari instroom

 
hbo opleidingen februari instroom
 
Veelgestelde vragen.
Kan ik ook in februari beginnen met mijn studie? In studiejaar 2016-2017 bieden alleen de opleidingen Commerciële Economie deeltijd en HBO-ICT deeltijd de mogelijkheid om in februari te starten. Alle andere opleidingen starten in september. Hoe weet ik of ik toelaatbaar ben voor een opleiding?
Februari-instroom SPO.
Kennis maken met. De schakelprogrammas kennen geen officiële februari-instroom waarbij het programma opnieuw start. Studenten die in januari/februari willen starten, kunnen dit doen door vakken uit het schakelprogramma als los vak te doen 400 euro per vak in studiejaar 2017-2018.
Februari-instroom.
Hulp bij studiekeuze. Tips van een studiekeuzeadviseur. Veelgestelde vragen over studiekeuze. Kies een opleiding. Doorstuderen na mbo? Verschil hbo en wo. Onderwijs op hbo en universiteit. Tips voor u als ouder. Selectie sportieve opleidingen. Selectie en plaatsing. Informatie per vak.
De Haagse Hogeschool.
Met vriendelijke groet., Hallo, Ik wil graag weten welke opleidingen er een instroom hebben in februari. Hallo mijn vraag was zijn er opleidingen die in February beginnen? Zo ja welke? Ik zou graag willen weten of de opleiding Hbo Technische informatica in februari start?
Start met fashion business in februari 2016.
Kom je net uit het buitenland? Of heb je nu een baan maar droom je van een andere carrière? Het leven loopt niet altijd zoals gepland. Daarom bieden wij de mogelijkheid om in februari in te stromen met de fashion management hbo studie.
Veelgestelde vragen deeltijdstudies NHL Hogeschool.
Wanneer start de opleiding? De meeste bachelor en masteropleidingen starten per 1 september. Bij sommige opleidingen is het mogelijk om in februari in te stromen. Voor meer informatie over februari-instroom kun je terecht bij het Studieadviescentrum. Cursussen en leergangen starten het hele jaar door. Wat zijn de opleidingskosten? De opleidingskosten bestaan voor een groot deel uit het collegegeld. De hoogte van het collegegeld is afhankelijk van een aantal factoren. Het is bijvoorbeeld belangrijk of je al eerder een hbo of universitaire opleiding gevolgd hebt?
Voor de opleiding De Haagse Hogeschool.
Het toelatingsonderzoek van opleidingen aan De Haagse Hogeschool bestaat uit de vakken Nederlands en Engels en daarnaast een opleidingsspecifiek onderdeel. Je hebt een buitenlands of internationaal diploma. Met een buitenlands of internationaal diploma kun je toegelaten worden, mits dit diploma toelating biedt tot hbo en je een bewijs hebt van voldoende beheersing van de Nederlandse taal.
De beste wo en hbo opleidingen NHTV Breda.
NG econ of mo. CM econ of mo. mbo 4 toelaatbaar, behalve opleidingen uit de domeinen.: Techniek en procesindustrie. Voedsel, Natuur en leefomgeving. Zorg en welzijn. CM niet toelaatbaar. CM niet toelaatbaar. mbo 4 toelaatbaar, behalve opleidingen uit de domeinen.:
Kies een opleiding Fontys.
Informatieavond Studie en Autisme 2 november 2017. Open dag / avond. Proefstuderen / meelopen. Gesprek met studieadviseur. Voorlichting voor ouders. Hbo of universiteit. Tips voor u als ouder. Professionals en werkgevers. Opleidingen en cursussen. Werken en studeren. Hbo bachelor deeltijdopleiding.
Februari Stenden Hogeschool.
Stap in in februari. Wil je in februari instappen bij een opleiding van Stenden Hogeschool? Of misschien wil je juist een overstap van een andere opleiding maken? Stap in bij Stenden Hogeschool. Veel van onze opleidingen starten namelijk ook in februari.

Contacteer ons