Op zoek naar 3 jarige hbo opleidingen?

 
3 jarige hbo opleidingen
 
Extra uitdaging nodig? Volg één van onze 3-jarige trajecten! Hogeschool van Amsterdam.
Hbo in drie jaar. Een 3-jarig traject is een vorm van een voltijd bacheloropleiding en leidt op tot hetzelfde einddiploma als de vierjarige opleiding. Je volgt stage en doet praktijkgericht onderzoek. In het tweede of derde jaar volg je een minor en verdiep of verbreed je je kennis.
HBO opleidingen en overzicht Hogescholen.
Check hier onze voltijd hbo opleidingen en open dagen! Business School Notenboom. 3 of 4 jarige hbo-opleidingen in Bedrijfskunde en Hotel Event Management! Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek om de mogelijkheden voor jou te bespreken. NHTV Breda University of Applied Sciences.
Kies een opleiding Avans Hogeschool.
Bekijk deze opleiding Bedrijfskunde Associate degree s-Hertogenbosch. De tweejarige hbo-opleiding Bedrijfskunde is veelzijdig en praktijkgericht. Deze business-opleiding past bij jou als je een rol wilt spelen in de snel veranderde wereld van management en organisaties. Bekijk deze opleiding. 1 10 van 81 opleidingen.
3-JARIG VWOERSTRAJECT Thomas More Hogeschool.
Met dit traject kun je dus in 5 jaar een bachelor pabo én een aansluitende wo-master meer gericht op onderzoek behalen 3 jaar pabo, 1 jaar pre-master, 1 jaar master. Na je bachelor kan je er ook voor kiezen een hbo-master te halen die meer praktijkgericht is.
Opleiding HBO International Business 2 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
Voor alle opleidingen brengen wij de kosten voor reprorechten en hand-outs in rekening. Het betreft hier een eenmalig bedrag van 15, excl. Kiest u voor wettelijk erkend onderwijs, MBO niveau 2, 3 of 4, Associate degree, HBO Bachelor of volledige Master, dan bieden wij deze opleiding altijd vrijgesteld van btw aan.
Kies een opleiding Fontys.
Veelgestelde vragen over studiekeuze. Kies een opleiding. Doorstuderen na mbo? Verschil hbo en wo. Onderwijs op hbo en universiteit. Switchen van opleiding. Tips voor u als ouder. Check na 12 weken of studie echt past. Selectie sportieve opleidingen. Selectie en plaatsing. Informatie per vak. Aanmelden en inschrijven. Stap 1: Ga naar Studielink om je aan te melden. Stap 2: Doe de studiekeuzecheck. Stap 3: Regel je machtiging voor betalen collegegeld.
HBO Bacheloropleidingen: Erkend Flexibel bij Hogeschool NTI.
Home HBO HBO Bachelor opleidingen. HBO Bachelor opleidingen. Alle opleidingen van Hogeschool NTI zijn door het Ministerie van OCW erkend en bezitten de belangrijkste kwaliteitsstempel: de NVAO-accreditatie. Je bent verzekerd van een wettelijk en internationaal erkend bachelor-diploma. Administratie en Economie 5. Financiën en Makelaardij 1. Gedrag en Maatschappij 9. Informatica, PC en Internet 3.
Opleidingen Studiekeuze.
voorheen: Small Business en Retail Management. Sociaal Juridische Dienstverlening. Teacher Education in English Leraar Engels tweedegraads. Teacher Education in German Leraar Duits Tweedegraads. Lehramt Deutsch Sekundarstufe I. Alle HU sites. Werk en studie. Deeltijd en duaal hbo, masters en cursussen.
Een versnelde 3-jarige hbo-opleiding voor vwoers. Iets voor jou? Qompas StudieKeuze.
Na zijn vwo koos hij eerst voor Integrale Veiligheid, maar daar stopte hij al snel mee omdat hij de hbo-studie te theoretisch en te beleidsmatig vond. Tijdens een meeloopdag hoorde hij dat hij als vwoer in aanmerking kwam voor een versnelde opleiding.
Excellente 3-jarige hbo-opleidingen bij Hogeschool Tio.
Mbo naar hbo. Vwo naar hbo. Na havo, vwo of mbo4 kun je bij Tio in 3 of 4 jaar je hbo-diploma behalen. Hoe dit kan? De studie loopt door tijdens de zomer, je loopt dan stage. De Keuzegids Hbo heeft alle hbo-opleidingen van Tio beoordeeld tot beste in hun vakgebied.

Contacteer ons