Zoeken naar hbo opleidingen deeltijd

 
hbo opleidingen deeltijd
 
Deeltijd hbo Maritieme Techniek STC mbo college.
Neem dan contact op met Marieke School deeltijdmaritiemetechniek@stc-r.nl, coördinator deeltijd hbo. Wil je alle informatie in de brochure nalezen? Bekijk dan hier de folder over het diplomatraject. Voor de professional die een vervolgfunctie bij de eigen werkgever of in de sector ambieert en bijscholing nodig heeft om dit te bereiken, bieden wij ook losse modules aan. Klik hier om het leaflet te bekijken. Scheeps en jachtbouw. havo-diploma, profiel Natuur Gezondheid met Natuurkunde of NLT. havo-diploma, profiel Natuur Techniek. mbo-niveau 4 diploma. vwo-diploma, profiel Economie Maatschappij met Natuurkunde. vwo-diploma, profiel Natuur Techniek. vwo-diploma, profiel Natuur Gezondheid met Natuurkunde of NLT. 3024 EA Rotterdam. Telefoon: 010 44 86 355. Een prachtig pand met geweldige faciliteiten en het mooiste uitzicht van Rotterdam. Onderwijskundige e-learning ontwerper. is op zoek naar een fulltime onderwijskundige e-learning ontwerper die een bijdrage gaat leveren aan het moderniseren van cursussen en opleidingen.
Deeltijdopleidingen overzicht op HBO of Universitair niveau.
Wat staat er in de Keuzegids hbo? De Keuzegids hbo bevat de vertrouwde kritische beoordeling van 1300 bacheloropleidingen. Maar naast de voltijd opleidingen is er ook informatie opgenomen over deeltijd en duale varianten, inclusief kwaliteitsoordelen over 150 van deze opleidingen.
Avans Deeltijd Deeltijd Bachelor Associate degree-opleidingen.
HBO Associate degrees. Marketing Sales opleidingen. Start in 2018 met een Associate degree. Open Avond Deeltijd 2018. Alle opleidingen van Avans Deeltijd zijn aanwezig om met jou in gesprek te gaan over de best passende opleiding voor jou. De eerstvolgende Open Avond Deeltijd vindt plaats in Breda op woensdag 7 maart vanaf 18.00 uur.
sdo-opleidingen.nl.
Welkom bij Hogeschool SDO. Hogeschool SDO Stichting Deeltijd Opleidingen biedt flexibele HBO opleidingen aan voor volwassenen binnen het bedrijfskundige domein. Dat vindt plaats in de vorm van leren en werken met als doel een aantrekkelijke ontwikkelroute te bieden naar een HBO niveau.
HBO-ICT-BIM Werk Studie.
De hoogte van het collegegeld is op jaarbasis en afhankelijk van verschillende factoren zoals opleidingsvorm voltijd, deeltijd, duaal, nationaliteit en een eerder behaalde graad. Aan de hand van de collegegeldmeter berekent u welk collegegeldtarief voor u van toepassing is. Locatie: Padualaan 97 Utrecht. 240 ECTS credits. Toelatingseisen: Voor de bacheloropleiding HBO-ICT heeft u een havo, vwo of mbo-diploma niveau 4 nodig. Lees meer over de toelatingseisen. Na deze opleiding. Informatie aanvragen Inschrijven. Delen op Facebook. Tweeten op Twitter. Delen op LinkedIn. Student Service Desk. Werkdagen van 0930-1630: uur. Telefoon: 088 481 81 81. 3584 CH Utrecht. Bekijk het totale overzicht aan. economie en management. opleidingen voor professionals.
Deeltijd en duaal Windesheim Flevoland.
Opleidingen en cursussen. Contact over Comakerships. Wie zoeken we. Organisatie en bestuur. Werk en Studie. Deeltijd en duaal. Deeltijd en duaal. Toe aan een nieuwe stap in je carrière? Volg een deeltijd of duale opleiding voor ander werk of meer verantwoordelijkheden op hbo-niveau.
Hbo bacheloropleidingen deeltijd avondopleiding.
Contact en locaties. Opleidingen en cursussen. Werken en studeren. Hbo bachelor deeltijdopleiding. Werkervaring of eerder behaalde diploma's? Ervaringen van deeltijdstudenten. Wat is een hbo-bachelor opleiding? Een hbo-bachelor is een geaccrediteerde volwaardige hbo-opleiding die opleidt tot bachelorniveau. Het diploma is gelijk aan de hbo-voltijdopleiding en de studie duurt net als de voltijdvariant 4 jaar waarbij je een of twee dagen per week onderwijs volgt, dat kan zijn als avondopleiding of verspreid over verschillende dagdelen. De invulling van het les en praktijkrooster stage verschilt per opleiding. Bekijk alle deeltijd bachelors.
Opleidingen De Haagse Hogeschool.
Een aanzienlijk deel is Engelstalig. Welke variant bij jou past, hangt af van je voorkeur en vooropleiding. Aan het einde van de rit heb je een hbo-diploma op zak. Filteren op Leeg alle filters. Deeltijd 2 jaar. Technologie, Innovatie Samenleving.
Deeltijd HBO Maritieme Techniek STC-Group.
Deeltijd Maritieme Techniek. Deeltijd HBO Maritieme Techniek Scheeps en jachtbouw. Professionals in het bedrijfsleven die zich willen laten bij of her scholen tot maritiem technisch ingenieur, volgen de Deeltijd HBO-opleiding Maritieme Techniek in Rotterdam. Dit traject duurt vier jaar en na afronding ontvangt u het diploma Bachelor of Science.
HAN Deeltijdstudies HAN.nl.
Alle Open Avonden deeltijd. Selecteer een type opleiding. 08-01 Nieuw: Associate degree opleiding Sociaal Werk deeltijd. 20-12 Werk jij in de langdurige zorg? Profiteer dan nu van de scholingsvoucher van 2.500! 14-12 Onderzoek HAN-docent verbetert meten van pijn na operatie.

Contacteer ons