Meer resultaten voor hbo opleidingen zorg

 
hbo opleidingen zorg
 
Een complete lijst van ALLE HBO opleidingen in Nederland kiesjestudie.nl.
Management in de Zorg. Management Payroll Services. Management van de Leefomgeving. Management van Informatie. Management, Economie en Recht. Media en Entertainment Management. Media, Informatie en Communicatie. Medisch Beeldvormende en Radiotherapeutische Technieken. Mens en Techniek. Opleiding tot Fysiotherapeut. Opleiding tot Oefentherapeut-Mensendieck. Opleiding tot Verpleegkundige. Opleiding voor Ergotherapie. Opleiding voor Logopedie. Orintaalse Talen en Communicatie. Pedagogisch Management Kinderopvang. People and Business Management. Psychomotorische Therapie en Bewegingsagogie. Scheepsbouwkunde / Maritieme Techniek. Small Business and Retail Management. Small Business en Retail Management. Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Sport en Bewegen. Sport en Bewegingseducatie. Sport, Gezondheid en Management. Sport, Management en Ondernemen. Toegepaste Fotografie en Beeldcommunicatie. Toerisme en Recreatie. Trade Management gericht op Azi. Tuin en Landschapsinrichting. Tuinbouw en Akkerbouw. Vastgoed en Makelaardij. Verkeer en Logistiek. Voeding en Ditetiek. Lijst te lang? Pas een filter toe. Alle HBO opleidingen.
Post HBO opleidingen en cursussen in de Zorg. Vergelijk 260 opleidingen.
Zoek en vergelijk Post HBO opleidingen en trainingen voor professionals werkzaam in de zorg. Zoekt u een opleiding of training in de Zorg zoals verpleegkunde, GGZ, kindercoach of ouderenzorg? Hier vindt u alle opleidingen, trainingen en cursussen die perfect aansluiten op uw loopbaan in het vakgebied Zorg en Welzijn.
Management in de Zorg Amersfoort voltijd Hogeschool Utrecht Studiekeuze.
26/1 HU integreert eHealth in het praktijkonderwijs. 6/10 Open dag voor scholieren. 24/11 Open dag voor scholieren. 9/3 Open dag voor scholieren. Alle HU sites. Werk en studie. Deeltijd en duaal hbo, masters en cursussen. Praktijkgericht onderzoek binnen de HU.
Gezondheidszorg.
Het is een lange en intensieve opleiding waarin je veel leert over het menselijk lichaam, de ziektes die mensen kunnen krijgen en de behandeling ervan. Die kennis haal je niet alleen uit boeken, maar doe je ook op in de praktijk. In vergelijking met andere universitaire opleidingen is Geneeskunde zeer praktijkgericht.
Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Daarbij komt steeds meer de nadruk te liggen op de krachten van mensen en hun omgeving waarbij ze zelf zorgen voor hun eigen veiligheid, gezondheid en vitaliteit. Bekijk hieronder het opleidingsaanbod van onze deeltijd, post-hbo en masteropleidingen in de zorg.
Deeltijdopleidingen zorg op HBO of Universitair niveau.
Bekijk de duale en deeltijdopleidingen in de studierichting zorg.: HBO Opleiding tot Verpleegkundige deeltijd / duaal. HBO Management in de Zorg deeltijd / duaal. Hier vind je een verzameling van paramedische opleidingen in de zorg. Een paramedicus is geen arts of tandarts, maar verricht voor zijn beroep wel medische handelingen.
Overzicht opleidingen Gezondheid en Welzijn Windesheim.
Verpleegkundig Indiceren voor hbo verpleegkundigen. Cursus / Module. Verpleegkundig Indiceren voor mbo verpleegkundigen. Cursus / Module. Cursus / Module. 6 maanden-1 jaar. Zelfsturende teams in zorg en welzijn. Cursus / Module. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Accountancy en Controlling. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Op woensdag 14 november 2018 is er weer een open avond. Meld je aan voor de nieuwsbrief. En ontvang het laatste nieuws. Studeren bij Windesheim. Werk en Studie. Studeren bij Windesheim. Opleidingen en Cursussen.
Hbo zorg opleidingen HAN.nl.
Hbo zorgopleidingen voltijd. Werk je graag aan de gezondheid van mensen? Sta je stevig in je schoenen? Dan is een paramedische zorgopleiding op hbo-niveau iets voor jou! De veranderende samenleving en gezondheidszorg vragen om ondernemende professionals in de zorg die verder kijken dan hun eigen vak en die de clint centraal zetten.
Opleidingen Hogeschool van Amsterdam.
Bedrijven en instellingen. Over de HvA. Welke opleidingen houden zich bezig met het thema Gezondheid? Hoe bereidt het onderwijs je voor op de arbeidsmarkt? Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk. max maxSelected items. Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk.
HBO Zorg, Welzijn en Hulpverlening HBO-opleidingen Scheidegger Opleidingen.
Enkele suggesties Sluiten. HBO-opleidingen Zorg, Welzijn en Hulpverlening. In 3 stappen helpen we jou de juiste opleiding te kiezen. 1 Kies een vakgebied of opleidingsniveau. 2 Kies een specialisatie. 3 Bekijk de opleidingen. 0 Per les. HBO Leergang Jeugdzorg. 40 Per les.

Contacteer ons