Resultaten voor hbo opleidingen zorg

 
hbo opleidingen zorg
 
Opleidingen in zorg en welzijn. Breederode Hogeschool NL.
Vind een opleiding. Arbeid en Gezondheid. Breederode Hogeschool voor opleidingen in zorg en welzijn. U bent ambitieus en wilt verder werken aan uw toekomst in de zorg of welzijn? Bij Stichting Breederode Hogeschool vindt u de tijd om naast uw huidige werk verder te studeren.
Hbo zorg opleidingen HAN.nl.
Hbo zorgopleidingen voltijd. Werk je graag aan de gezondheid van mensen? Sta je stevig in je schoenen? Dan is een paramedische zorgopleiding op hbo-niveau iets voor jou! De veranderende samenleving en gezondheidszorg vragen om ondernemende professionals in de zorg die verder kijken dan hun eigen vak en die de clint centraal zetten.
Gezondheidszorg.
Het is een lange en intensieve opleiding waarin je veel leert over het menselijk lichaam, de ziektes die mensen kunnen krijgen en de behandeling ervan. Die kennis haal je niet alleen uit boeken, maar doe je ook op in de praktijk. In vergelijking met andere universitaire opleidingen is Geneeskunde zeer praktijkgericht.
HBO-opleidingen Pro Education.
Cursussen en Opleidingen. Management in de Zorg. Heeft u vragen? 020 5 677 999. HBO-opleidingen Management in de Zorg. Hieronder ziet u een overzicht van onze HBO-opleidingen op het gebied van management in de zorg. Overweegt u een opleiding op HBO-niveau te gaan volgen, dan is het belangrijk dat u de juiste afwegingen maakt. Onze opleidingsadviseurs kunnen tijdens een persoonlijk adviesgesprek met u meedenken, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 020-567 79 99. Inschrijven HBO Bachelor Bedrijfskunde. Inschrijven HBO Bachelor Management in de Zorg. Inschrijven HBO Associate degree Management in de Zorg.
Post HBO opleiding Management in Zorg en Welzijn Hanze Professionals.
Indien u een andere HBO-opleiding heeft maar wel veel ervaring in zorg en welzijn dan bent u ook toelaatbaar. Indien u nog niet beschikt over een HBO-opleiding dan is de bacheloropleiding Management in de Zorg een mogelijk alternatief. Instroomniveau HBO niveau.
19x Zorg en Welzijn opleidingen en trainingen.
HBO Kwaliteitsmanagement Zorg en Welzijn De opleiding HBO Kwaliteitsmanagement Zorg Welzijn is een zeer praktijkgerichte opleiding die u. 1.890 Maximaal 12 personen kunnen deelnemen aan deze. Max: 12 9 dagen HBO 97, 3 ervaringen. Opleiderscore: 71, NCOI Opleidingen heeft een gemiddelde beoordeling van 71, uit 453 ervaringen.
Opleidingen Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Opleidingen met numerus fixus. Opleidingen met selectieprocedure. Online inschrijven hbo. Schrijf je in. Open Avond 6 juni. Hulp nodig bij je studiekeuze? Hier vind je alle hbo-opleidingen en associate-degreeprogramma's' waarvoor je je gedurende dit collegejaar bij Hogeschool Inholland kunt aanmelden.
Hbo Bachelor Gezondheidszorg en Welzijn opleiding.
Kies ten minste 2 opleidingen om te vergelijken. Weergave 1-50 van 129 resultaten. Zoekresultaat Tijdsduur Plaats. HBO Bachelor Management in de zorg. Ben jij aankomend manager in de zorg en welzijnssector en wil je je ontwikkelen tot HBO Bachelor? Dan is HBO. HBO Bachelor Integrale veiligheid.
HBO Management in Zorg en Welzijn 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen. HBO Management in Zorg en Welzijn 1 jaar. Fase 1 van de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Management in de Zorg 1 jaar. Management en Leidinggeven. Dag, Avond, Zaterdag en E-learning. Wil je dit met iemand delen? Brochure downloaden Direct inschrijven. 035 6 400 411. Speciaal voor werkenden. NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op.
Overzicht opleidingen Gezondheid en Welzijn Windesheim.
Verpleegkundig Indiceren voor hbo verpleegkundigen. Cursus / Module. Verpleegkundig Indiceren voor mbo verpleegkundigen. Cursus / Module. Cursus / Module. 6 maanden-1 jaar. Zelfmanagement mantelzorg en informele zorg. Cursus / Module. Zelfsturende teams in zorg en welzijn. Cursus / Module. Bewegen en Sport. Coaching en Supervisie. Accountancy en Controlling. Gezondheid en Welzijn. Leiderschap en Management. Marketing, Communicatie en Media. Techniek en ICT. Op woensdag 13 juni 2018 is er weer een open avond. Meld je aan voor de nieuwsbrief. En ontvang het laatste nieuws. Studeren bij Windesheim. Werk en Studie. Studeren bij Windesheim. Opleidingen en Cursussen.

Contacteer ons