Resultaten voor hbo opleidingen zorg

 
hbo opleidingen zorg
 
Hbo zorg opleidingen HAN.nl.
Hbo zorgopleidingen voltijd. Werk je graag aan de gezondheid van mensen? Sta je stevig in je schoenen? Dan is een paramedische zorgopleiding op hbo-niveau iets voor jou! De veranderende samenleving en gezondheidszorg vragen om ondernemende professionals in de zorg die verder kijken dan hun eigen vak en die de clint centraal zetten.
Opleidingen Hbo-opleidingen Hogeschool Inholland.
Opleidingen Navigeer naar. Opleidingen met numerus fixus. Opleidingen met selectieprocedure. Online inschrijven hbo. Schrijf je in. Open Dag 16 december. Hulp nodig bij je studiekeuze? Hier vind je alle hbo-opleidingen en associate-degreeprogramma's' waarvoor je je gedurende dit collegejaar bij Hogeschool Inholland kunt aanmelden.
HBO-opleidingen Pro Education.
Cursussen en Opleidingen. Management in de Zorg. Heeft u vragen? 020 5 677 999. HBO-opleidingen Management in de Zorg. Hieronder ziet u een overzicht van onze HBO-opleidingen op het gebied van management in de zorg. Overweegt u een opleiding op HBO-niveau te gaan volgen, dan is het belangrijk dat u de juiste afwegingen maakt. Onze opleidingsadviseurs kunnen tijdens een persoonlijk adviesgesprek met u meedenken, zodat u zeker weet dat u de juiste keuze maakt. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 020-567 79 99. Inschrijven HBO Bachelor Bedrijfskunde. Inschrijven HBO Bachelor Management in de Zorg. Inschrijven HBO Associate degree Management in de Zorg.
Gezondheidszorg @ Opleiding.
Opleidingen in de zorg. Een overzicht van alle mbo en hbo-opleidingen in de zorg. YouChooz: opleidingen en beroepen in zorg en welzijn. Informatie over beroepen en opleidingen in de gezondheidszorg en de welzijnssector, bedoeld voor decanen en leerlingen in het voortgezet onderwijs.
Hogeschool Leiden Vind je studie.
Zoek je een opleiding? Op deze pagina vind je alle voltijd, deeltijd, en duale opleidingen van Hogeschool Leiden. Academische Opleiding Leraar Basisonderwijs ACPA. Wil je werken in het basisonderwijs? Bij de Academische Pabo van Hogeschool Leiden en de Universiteit Leiden behaal je een bachelor op hbo en wo-niveau. Vind je biologie interessant en lijkt het je uitdagend om zelf te programmeren? Onderzoek of Bio-informatica de opleiding voor jou is. Life Science en ICT. Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek. Geboeid door biologie en gezondheid? Wil je zelf experimenten uitvoeren en analyseren? Ontdek of Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek bij jou past. Life Science en ICT. Brede Propedeuse Zorg Welzijn.
Deeltijdopleidingen zorg op HBO of Universitair niveau.
Bekijk de duale en deeltijdopleidingen in de studierichting zorg.: HBO Opleiding tot Verpleegkundige deeltijd / duaal. HBO Management in de Zorg deeltijd / duaal. Hier vind je een verzameling van paramedische opleidingen in de zorg. Een paramedicus is geen arts of tandarts, maar verricht voor zijn beroep wel medische handelingen.
Zorg Welzijn NHL Hogeschool.
Studeren aan de NHL. Hbo nieuw voor jou? De NHL als hogeschool. Studeren met een beperking. Unieke NHL-minors: kies op maat. Bachelors en masters. Hulp bij studiekeuze. Naar een opleiding zoeken. Zoeken op interessegebieden. Communicatie, Media Vormgeving. Veelgestelde vragen deeltijdstudies. Bedankt voor je aanmelding voor een proefcollege. Aanvraag Magazine KnowHow. Voldoe je aan de toelatingeisen? Inschrijven en uitschrijven. Studeren met een beperking. Home / Hulp bij Studiekeuze / Zorg Welzijn.
Post HBO opleiding Management in Zorg en Welzijn Hanze Professionals.
Indien u een andere HBO-opleiding heeft maar wel veel ervaring in zorg en welzijn dan bent u ook toelaatbaar. Indien u nog niet beschikt over een HBO-opleiding dan is de bacheloropleiding Management in de Zorg een mogelijk alternatief. Instroomniveau HBO niveau.
Ik wil iets studeren met Gezondheidszorg Fontys.
Herordening economische opleidingen Fontys. Informatieavond Studie en Autisme 2 november 2017. Open dag / avond. Proefstuderen / meelopen. Gesprek met studieadviseur. Voorlichting voor ouders. Hbo of universiteit. Tips voor u als ouder. Professionals en werkgevers. Opleidingen en cursussen. Werken en studeren.
Gezondheidszorg.
Het is een lange en intensieve opleiding waarin je veel leert over het menselijk lichaam, de ziektes die mensen kunnen krijgen en de behandeling ervan. Die kennis haal je niet alleen uit boeken, maar doe je ook op in de praktijk. In vergelijking met andere universitaire opleidingen is Geneeskunde zeer praktijkgericht.

Contacteer ons