Resultaten voor opleiding mediator

 
opleiding mediator
 
Basisopleiding mediation Therra.
Bekijken van voorbeeld films welke op de online leeromgeving Moodle staan. Als u zich wilt laten registreren als MfN register mediator. Geschikt voor veel beroepsgroepen en verschillende soorten functies. U kunt daarbij denken aan advocaten, psychologen, managers, verzuimmanagers, notarissen, personeelsfunctionarissen, jeugdhulpverleners etc. Wilt u weten of de opleiding ook voor u geschikt is, neem dan contact met ons op.
Gecertificeerde mediationopleidingen en communicatietrainingen HOME Match-it.
Wanneer u de opleiding tot mediator bij Match-it volgt, doet u alle benodigde kennis op en kunt u direct aan het werk als ADR / M f N mediator. Bekijk de mediation opleidingen. De Match-it trainingen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar communicatievaardigheden wil vergroten.
Vergelijk 60 Mediation Arbitrage opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Max: 25 1 dag. Opleiderscore: 87, Match-it heeft een gemiddelde beoordeling van 87, uit 20 ervaringen. 8-daagse opleiding tot Certified Mediator. maandag 26 september 2016 in Amersfoort en 4 andere data. 6-daagse opleiding tot Certified Mediator De enige mediationopleiding, waarbij u ook Internationaal erkend mediator bent.
Vergelijk 164 Mediation opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Maar in veel gevallen is het ook mogelijk om met behulp van een mediator een oplossing te zoeken. Door een opleiding tot mediator te volgen kunt u leren hoe u deze bemiddelende rol in een geschil kunt spelen. In onderstaande overzicht kunt u opleidingen vergelijken en bepalen welke opleiding tot mediator het beste bij u past.
ICM Mediation Opleiding in 5 Maanden ICM Opleidingen Trainingen.
Dan is de ICM Mediationopleiding uitstekend geschikt voor u. In deze waardevolle opleiding ontwikkelt u zich in vijf maanden tot professioneel mediator. De opleiding geeft u een uitgebreid overzicht van alle aspecten van mediation. U krijgt inzicht in uw natuurlijke kracht als mediator en brengt uzelf naar een hoger niveau.
Erkende opleiding tot Legal Mediator Schonewille Schonewille legal mediation.
De Legal Mediation Academy van Schonewille Schonewille is daarom toegesneden op notarissen, advocaten, rechters en bedrijfsjuristen, maar ook zeer geschikt voor psychologen, fiscalisten, bedrijfskundigen en accountants die zich willen scholen tot professioneel Legal Mediator. Na het volgen van deze opleiding.:
Mediation opleidingen bij de specialist The Lime Tree.
Zoek een mediator. Zoek een mediator. Home Mediation opleidingen. The Lime Tree is specialist op het gebied van mediation opleidingen. Bij ons kun je terecht voor mediation basisopleidingen, specialisaties en incompany trainingen. Sinds 1996 bieden wij mediation opleidingen aan welke door de Mediatorsfederatie Nederland MfN zijn geaccrediteerd. De kwaliteit van de opleiding is van groot belang, onze trainers van de opleidingen zijn dan ook zelf zeer ervaren mediators of coaches.
Opleiding mediator Kleinschalig praktijkgericht Conflictbemiddeling.nl.
Partner Conflictbemiddeling.nl; Oprichter ADR International Register; ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand RvR mediator bij echtscheidings en omgangsbemiddeling; arbeidskwesties en belastingzaken; ACR-member Association for Conflict Resolution, U.S.A; Gecertificeerd PactTrainer U.S.A; CRKBO geregistreerd. Partner Conflictbemiddeling.nl; Specialisatie in dader-slachtofferbemiddeling Slachtoffer in Beeld; ADR-Full Certified Mediator; MfN Registermediator; Rechtbankmediator; Raad voor Rechtsbijstand RvR mediator bij echtscheidings en omgangsbemiddeling; mediator in strafzaken; bedrijfsmaatschappelijk werker Registerplein/BMAW; CRKBO geregistreerd. Mediation opleiding locaties.
Mediationopleiding 9-daags Dialogue.
Na afloop van de opleiding kunt u belangen, emoties en onderhandelingen in het mediationproces reguleren, conflicten herkennen en conflictpatronen doorbreken, adequaat oplossingsrichtingen aanreiken voor conflicten en de juridische aspecten van mediations onderkennen en begeleiden. Er is speciale aandacht voor de persoon van de mediator, conflictdynamiek, interne mediation in organisaties en het toepassen van mediationvaardigheden in uw dagelijkse praktijk.
Postacademische mediationopleiding tot Legal Mediator I ADR Instituut.
Daarom is het belangrijk om tijdens uw opleiding tot legal mediator niet alleen de theorie te leren, maar ook inzicht te verkrijgen in verschillende communicatiestijlen en uw mediation en onderhandelingsvaardigheden intensief te trainen. De postacademische beroepsopleiding tot legal mediator van het ADR Instituut is een brede opleiding, waarin u intensief en langdurig wordt geschoold in onderhandelen, mediation en partijbegeleiding.

Contacteer ons