Resultaten voor mbo opleidingen volwassenen

 
mbo opleidingen volwassenen
 
Volwassenenonderwijs Zadkine mbo opleidingen Rotterdam, Capelle, Hoogvliet, Schiedam, Spijkenisse.
Taalcursussen en trainingen voor volwassenen educatie. mbo'ers' met diploma. bbl of bol. mbo naar hbo. werken bij Zadkine. office 365 studenten. office 365 personeelsportaal. techniek college rotterdam. vavo rijnmond college. dit is mbo. kans op werk. wat kost het mbo?
Toelichting MBO Schoevers.
Zo zijn de opleidingen georganiseerd in overzichtelijke onderdelen, die je per deel afrondt. Dat maakt het leren heel overzichtelijk. Schoevers Deeltijd is onderdeel van NCOI Groep en werkt voor de MBO-opleidingen voor volwassenen samen met het MBO College van NCOI.
Opleidingsaanbod.
Je kunt bij ons terecht als je een mbo-opleiding wilt volgen, via het vavo voortgezet algemeen volwassenenonderwijs je vmbo-tl, havo of vwo-diploma wilt halen, een Entree-opleiding wilt doen of een opleiding wilt volgen in het kader van Taalschool en Inburgering. Maar ook op het gebied van bedrijfsopleidingen en cursussen voor volwassenen en specifieke opleidingswensen van bedrijven en instellingen, kunnen wij veel betekenen. Wij bieden mbo-opleidingen in de sectoren Techniek Informatica, Economie Dienstverlening en Zorg Welzijn, zowel in de beroepsopleidende bol als beroepsbegeleidende bbl leerweg. De Entree-opleiding, het vavo en de opleidingen in het kader van Taalschool en Inburgering worden verzorgd door de sector Educatie Participatie. De bedrijfsopleidingen en cursussen worden vanuit de verschillende sectoren aangeboden. Benieuwd naar ons opleidingsaanbod? Bekijk in het submenu onder Mbo, entree en vavo-opleidingen ons actuele aanbod.
Den Haag Mbo in Den Haag.
Het Wellantcollege voor mbo in Rijswijk heeft opleidingen in milieu, dierverzorging en tuinbouw. Kijk voor meer informatie op de website van het Wellantcollege. Het ID College is een regionaal opleidingscentrum met vestigingen in onder andere Zoetermeer en Voorburg. Het college geeft middelbaar onderwijs aan jongeren, maar ook cursussen en trainingen aan volwassenen.
Beroepsopleidingen volwassenen Deltion College.
Hoe werkt het mbo? Deltion Sprint Lyceum. Cursus Nederlands, Rekenen en Computer. Deltion Sprint Lyceum. Stages en leerwerkplekken. Overzicht BPV contact. Contact Deltion Business. Deltion Sprint Lyceum. Deltion College / Volwassenen onderwijs / Beroepsopleidingen. In het onderstaande overzicht vindt u een opsomming van onze beroepsopleidingen per studierichting, zowel BBL-trajecten leren naast uw werk als versnelde opleidingen.
alle opleidingen.
ontdek alle studievormen. alles over mbo. wall of fame. opleidingen en cursussen. ontdek alle studievormen. een nieuw rocvantwente.nl. werken bij ROC van Twente. Mbo-opleidingen voor scholieren results.categories.education.total. toon meer resultaten. Opleidingen voor volwassenen results.categories.course.total. toon meer resultaten. Overige informatie results.categories.web_page.total.
Cursus training opleiding Regio College Zaandam.
Doorstuderen in het hbo. Tips doorstromen van mbo naar hbo. Doorstuderen in het hbo: belangrijkste websites. Veelgestelde vragen doorstroom mbo-hbo. Over het Regio College. Contact en locaties. Contact BOO Examenbureau. Zaandam, Cypressehout 95 97. Zaandam, Cypressehout 99. Zaandam, Jufferstraat 3. Zaandam, Jonkerplantsoen 2c. Koog aan de Zaan, Wezelstraat 7b. Purmerend, Spinnekop 2. Edam, Nijverheidstraat 2. Heerhugowaard, Stationsplein 129. College van Bestuur. School voor Economie Toerisme. School voor Techniek ICT. School voor Zorg, Welzijn en Sport. Raad van Toezicht. Waar we voor staan. Resultaten en verantwoording. Statuten en reglementen. Werken bij het Regio College. Mbo-Uitblinkers voorgaande jaren. Cursussen en scholing. Bent u werkgever en zoekt u voor uw werknemers een BBL-opleiding, een bijscholingmodule of functiegerichte training of cursus? Informeer dan bij onze accountmanagers van.: Wilt u zich bijscholen voor uw werk of voor thuis? Het Regio College biedt een divers aanbod aan cursussen en opleidingen voor volwassenen: uiteenlopend van kennismaken met de computer tot een volledig diploma in bijvoorbeeld administratie, maar ook nascholing in de zorg.
Mbo-opleidingen voor volwassenen Friesland College.
MBO Life Sciences. Raad van Toezicht, College van Bestuur en bureaus. Onderwijsvrije periodes / vakanties. CvB en bureau en schooldirecteuren. FC-Campus, gebouw Triangel, Julianalaan. FC-Campus, gebouw Kalmoes, Julianalaan. FC-Campus, gebouw Polaris, Julianalaan. Sportstad, Abe Lenstra boulevard 29. De Opslach 51. Ik zoek als. Decaan voortgezet onderwijs. Waar kunt u met uw vraag terecht? Extra aanbod: Kort keuzetraject. Activiteiten voor vo. Overzicht alle opleidingen. Belangstelling werkconferentie praktijkroute najaar 2018. School als werkplaats. Home Opleidingen Volwassenenonderwijs Mbo-opleidingen. Mbo-opleidingen Mbo-opleidingen voor volwassenen.
Volwassenenonderwijs ROC van Amsterdam.
Starten in augustus 2018. Volwassenenonderwijs home Joke Smit College vavo Mbo-opleidingen Inburgering Taalonderwijs MBO Taal. Entree home Entree-opleidingen ROC Op Maat Open dagen. Voortgezet onderwijs home De scholen. Cursussen Trainingen home. Maak een Talent Profiel. Het beste studiekeuzeadvies. Deel jouw advies en laat je vrienden oordelen! Zoek de perfecte opleiding en locatie! Doe de studiekeuzetest. Registreer met e-mail of Facebook. Het ROC van Amsterdam heeft een groot aanbod aan erkende opleidingen voor volwassenen.
Opleidingen voor volwassenen in Sittard.
Van oriƫntatietrajecten tot volledige mbo en hbo-opleidingen. Bijvoorbeeld in de zorg, de zakelijke dienstverlening of in de sector welzijn. Kijk voor meer informatie.: Zuyd Hogeschool hbo. Alles voor je gezin. De beste zorg. Genieten van groen. Limburg Economic Development. Aan de slag. Opleidingen voor professionals.

Contacteer ons