Resultaten voor onderwijs opleidingen

 
onderwijs opleidingen
 
Bekijk al onze opleidingen over Onderwijs en Kinderen NTI.
Start vandaag nog! 29 opleidingen en cursussen gevonden in Onderwijs en Kinderen Snel naar: Masters 1 HBO Bachelor opleidingen 2 HBO Associate degrees 2 HBO-programma's' 9 Volledige MBO-opleidingen 3 Basisopleidingen 2 Kort MBO 1 Beroepsopleidingen 1 Cursussen 3 Staatsexamens 2.
Onderwijs en Pedagogiek NCOI Opleidingen en Trainingen.
NCOI Opleidingen biedt u verschillende opleidingen op het gebied van Onderwijs en Pedagogiek. Onderwijs en pedagogiek zijn de basis van een gezonde samenleving. Als leraar bent u bijvoorbeeld de essentiƫle schakel voor de ontwikkeling en de toekomst van een leerling.
Opleidingen Onderwijs Rijksuniversiteit Groningen.
Zoek in ons kennisnetwerk. Doneer voor onderzoek en onderwijs. Geef uw wijzigingen door. Steun de Universiteit. Strategisch Plan 2015-2020. Wie zijn wij? Nieuws en agenda. Werken bij de RUG. Waar vindt u ons. Steun de RUG. Vacatures bij de RUG.
Onderwijs opleidingen, cursussen en congressen SBO.
Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid biedt diverse opleidingen en congressen aan binnen het Primair Onderwijs, Voortgezet Onderwijs, Middelbaar Onderwijs en Hoger Onderwijs. Door een goede mix tussen theorie en praktijk, past u het geleerde direct toe binnen uw onderwijsinstelling. Primair Onderwijs 21.
Opleidingen Hogeschool Rotterdam. Payoff.
Hulp bij studiekeuze. Studeren in Rotterdam. Projecten en publicaties. Over de hogeschool. Overzicht van alle opleidingen van Hogeschool Rotterdam. Hogeschool Rotterdam biedt een groot aantal opleidingen aan in de interessegebieden Economie, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Kunst, Media ICT, Onderwijs lerarenopleidingen en Techniek.
Onderwijs Vrije Universiteit Amsterdam.
Van postgraduate opleidingen tot docentprofessionalisering en maatwerktrainingen, op de campus of op locatie. Voorbereidend jaar voor anderstaligen, aanschuifonderwijs en onderwijs voor ouderen. Universiteit van Nederland. De Universiteit van Nederland is inmiddels een begrip in het hoger onderwijs: de beste wetenschappers van Nederland en dus ook die van de VU geven korte online colleges.
Universitaire Onderwijs en Opvoeding opleidingen.
3 tips voor als je begint met een opleiding in het onderwijs. Focus je alvast op een beroep in het onderwijs. Is er een studievereniging? Kun jij nu al een baantje vinden in het onderwijs? Welke universitaire opleidingen zijn binnen de studierichting Onderwijs en Opvoeding?
Opleidingen Onderwijs en Opvoeding Hogeschool van Amsterdam.
Over de HvA. Onderwijs en Opvoeding. Onderwijs en Opvoeding. Opleidingen Onderwijs en Opvoeding. Welke opleidingen houden zich bezig met het thema Onderwijs en Opvoeding? Hoe bereidt het onderwijs je voor op de arbeidsmarkt? Vergelijk educations filter: selected: true.length resultaten Vergelijk.
Erkende HBO-opleidingen onderwijs en pedagogiek LOI.
HBO Passend onderwijs. Thuis Klassikaal Nieuw. HBO Pedagogiek in het onderwijs. HBO Rekenen in het basisonderwijs. HBO Taal in het basisonderwijs. HBO Toetsen ontwikkelen. HBO Vakdidactiek Wiskunde. Thuis Klassikaal Nieuw. Andere opleidingen in dit vakgebied. Na de zomer een klassikale opleiding volgen?
Onderwijs Opleidingen WUR.
Sports Centre de Bongerd. Onderwijs Opleidingen Klik om uit te klappen. Opleidingen voor professionals. Ouders aanstaande studenten. Decanen en Mentoren. Student Service Centre. Wageningen in'to' Languages. Wageningen Summer School. Studeren op de campus. Wageningen Borlaug Youth Institute. Opleiding docent VO.

Contacteer ons