Meer resultaten voor hbo management

 
hbo management
 
Deeltijdopleiding Management in de zorg HBO.
Opleidingen HBO Management in de Zorg voltijd.: HBO Verpleegkunde voltijd. HBO Medische Hulpverlening voltijd. HBO Management in de Zorg voltijd. Masteropleidingen na HBO Management in de Zorg.: Master HBO Fysiotherapie. Soms kun je ook zonder een havo, vwo, hbo of mbo niveau 4 diploma worden toegelaten.
HBO Management 1 jaar NCOI Opleidingen en Trainingen.
Mogelijkheid tot vrijstelling in NVAO-geaccrediteerde HBO Bacheloropleidingen. Grootste hogeschool voor werkenden met leslocaties door heel Nederland. Deze HBO Management maakt deel uit van de volledige HBO Bachelor Management van NCOI. Wilt u verder studeren en voldoet u aan de toelatingsvoorwaarden van de Bachelor?
Opleidingen Leiderschap en Management Windesheim.
Bewegen en Sport. Economie, Management en Recht. Gezondheid en Welzijn. Journalistiek en Communicatie. Techniek en ICT. Theologie en Levensbeschouwing. Ontdek je interesses en talenten. Check of een studie bij je past. Studeren aan het hbo. Verschil met mbo, havo, vwo.
Facility Management hbo-opleiding.
Wil je weten wat het betekent om te studeren aan het hbo? Of ben je nieuwsgierig naar wat het studentenleven inhoudt? Je vindt alle informatie bij Studeren. Loopbaan en scholing. Wilt u uw kennis op uw vakgebied vergroten of juist uw persoonlijke vaardigheden verbeteren? Zuyd Professional is uw partner op het gebied van loopbaanontwikkeling en scholing. Onderzoek van Zuyd. Onderzoek van Zuyd. Centres of Expertise. Het onderzoek van Zuyd is erop gericht om de kennisinnovatie te bevorderen in het beroepsonderwijs en het bedrijfsleven in de regio. Het gaat om maatschappelijk relevant toegepast onderzoek in een aantal kennisgebieden. Bekijk onze opleidingen. Na de studie. Maak het mee. Facility Management Ad.
Hoger Management post-HBO ICM Opleidingen Trainingen.
Indien u de ICM-scriptie en het reflectieverslag met een positief resultaat afsluit, ontvangt u het officiƫle ICM Hoger Management post-HBO diploma. Indien u zich voor Middle Management en Hoger Management post HBO als pakket inschrijft, heeft u een voordeel van 295 ten opzichte van 2 afzonderlijke inschrijvingen.
Post HBO opleiding Management in Zorg en Welzijn Hanze Professionals.
Indien u een andere HBO-opleiding heeft maar wel veel ervaring in zorg en welzijn dan bent u ook toelaatbaar. Indien u nog niet beschikt over een HBO-opleiding dan is de bacheloropleiding Management in de Zorg een mogelijk alternatief. Instroomniveau HBO niveau.
Opleiding HBO-bachelor Management LOI.
Na afronding van deze HBO opleiding in management ben je dan ook klaar voor een interessante baan op hoog niveau. De opleiding is ook een goede keuze voor leidinggevenden, teamleiders of coƶrdinatoren die zich op het gebied van management verder willen ontwikkelen op HBO-niveau.
Management algemeen HBO vacatures NationaleVacaturebank.nl.
Skills Opleiding MBO/ HBO werk en denk niveau 1 tot 3 jaar aantoonbare werkervaring als Management Assistant Werken in een dynamische en innovatieve omgeving Ben jij de Management Als Management Assistant ben jij verantwoordelijk voor al het reilen en pVoor een nieuwe opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar een Management.
Kort HBO-programma Management Luzac Hogeschool.
Als je niet direct een volledige HBO Bacheloropleiding van 4 jaar wil doen, dan is dit afgerond 2-jarig programma een goede keuze. Je krijgt vakken als management, organisatie en leidinggeven die je voorbereiden op functies als operationeel manager, teamleider, middle manager, junior projectmanager, vestigingsmanager, assistent organisatieadviseur of consultant.
Opleiding HBO Management ISBW.
Jouw inzicht in de verschillende bedrijfsprocessen en vermogen om daadkrachtige besluiten te nemen maken je de ideale kandidaat om leiding te geven aan afdelingsoverstijgende projecten. Deze HBO Management van ISBW levert mogelijk vrijstelling op in de HBO Bachelor Management van onze businesspartner NCOI.

Contacteer ons