Resultaten voor HBO bedrijfskunde

 
HBO bedrijfskunde
 
Deeltijdopleiding Bedrijfskunde HBO Avans Deeltijd.
Het derde semester is een zeer uitdagend onderdeel van de studie Bedrijfskunde MER, dat de student gedegen voorbereidt op de afstudeerfase, inhoudelijke verdieping aanbrengt op de onderwerpen strategisch management en operations management en indringend aandacht vraagt voor zelfstandig professioneel handelen als bedrijfskundige.
Hbo-opleiding Bedrijfskunde voltijd De Haagse Hogeschool.
Daarnaast worden door derde partijen tracking cookies geplaatst voor sociale media om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt op andere websites. Jouw internetgedrag kan door deze derden worden gevolgd door middel van deze tracking cookies.
Hbo Bedrijfskunde en agri-foodbusiness HAS Hogeschool.
Dan biedt de voltijd hbo opleiding Bedrijfskunde en agri-foodbusiness jou de perfecte combinatie van denken en doen. Gedurende 4 jaar ontdek je de bedrijfsmatige kant van bedrijven in de sectoren plant, dier en food. Je leert bedrijfsvraagstukken analyseren en financiële zaken regelen.
Voltijd bachelor opleiding Bedrijfskunde Hogeschool Rotterdam. Like. Aantal 1e jaars. Contacttijd 1e jaar. Doorstroom 2e jaar. Diploma. Doorstuderen. Group 4. Payoff.
Met de opleiding Bedrijfskunde voorheen Bedrijfskunde MER heb jij straks geleerd om ingewikkelde vragen over bedrijfsprocessen vanuit alle belangrijke invalshoeken te bekijken en te verbinden. Jij begrijpt welke rol mensen, strategie, finance, wetgeving, technologie, informatie, marketing en economie daarin spelen.
Bedrijfskunde MER voltijd Eindhoven Fontys.
Dit heb je nodig om door de projecten en verscheidenheid aan leerervaringen tijdens de opleiding heen te komen. Wanneer jij open staat voor het zien en ervaren van verschillende bedrijfscontexten, bieden wij de juiste persoonlijke begeleiding om de juiste weg te vinden. Start je na de zomer bij Bedrijfskunde?
Hbo opleiding Bedrijfskunde en Agribusiness BBA hvhl.nl.
Hebben jouw ouders een eigen agrarisch bedrijf waarvan jij de gedroomde opvolger bent of wil je graag in een agrarisch bedrijf werken in een leidinggevende functie? Dan zit je bij Bedrijfskunde en Agribusiness in de Nederlandstalige variant op de juiste plek!
Kort HBO-programma Bedrijfskunde en Recht NTI.
Tijdens het korte hbo-programma Bedrijfskunde en Recht maak jij kennis met twee volledige NTI hbo-opleidingen: HBO Bedrijfskunde en HBO Recht. Na de opleiding Rechten kun je onder meer aan de slag als juridisch beleidsmedewerker, hbo-jurist, juridisch coördinator of juridisch adviseur.
Kort HBO-programma Bedrijfskunde Luzac Hogeschool.
Je bent student aan de HBO Bachelor Bedrijfskunde en je volgt de eerste 2 jaar. Als je het eerste jaar succesvol afrondt, ontvang je het officiële Propedeusegetuigschrift Bedrijfskunde. Na succesvolle afronding van het tweede jaar ontvang je het diploma Kort HBO-programma Bedrijfskunde.
Bedrijfskunde Hogeschool van Amsterdam.
Als bedrijfskundige verbeter je bedrijfsprocessen vanuit verschillende invalshoeken en belangen. Met de praktijkgerichte opleiding Bedrijfskunde ontwikkel je de kennis en vaardigheden om te vernieuwen, grenzen te verleggen en bedrijfsprocessen beter te begrijpen. Wil je doorgroeien in je baan of je carrière een impuls geven, dan is de deeltijdopleiding Bedrijfskunde een mooi startpunt.
Opleiding HBO Bedrijfskunde en Management met subsidie NCOI Opleidingen en Trainingen.
Als u voor de modules een voldoende behaalt, dan ontvangt u van NCOI het diploma HBO Bedrijfskunde en Management. Daarnaast behaalt u 30 EC in fase 1 van de HBO Bacheloropleiding Technische Bedrijfskunde van NCOI. Deze opleiding duurt 12 maanden.

Contacteer ons