Resultaten voor hbo v deeltijd

 
hbo v deeltijd
 
Verpleegkunde Bachelor deeltijd NHL Stenden.
Nieuwsgierig hoe de opleiding Verpleegkunde het doet in vergelijking met andere opleidingen? Hiervan krijg je een goed beeld in Studie in Cijfers, ook wel de studiebijsluiter genoemd. Je vindt deze op www.studiekeuze123.nl. Pedagogiek Bachelor, deeltijd. Bekijk deze studie. Leraar Gezondheidszorg Welzijn Bachelor, deeltijd.
Verpleegkunde bachelor deeltijd studie HBOV NHL Leeuwarden.
Ga naar de Verpleegkunde opleidingspagina op nhlstenden.com voor de juiste informatie. Op zoek naar een deeltijd studie Verpleegkunde op hbo niveau? Volg de vernieuwde Opleiding tot Verpleegkundige bij de NHL! Werk je in de sector zorg en welzijn of ligt jouw hart daar? En wil je graag een deeltijd studie verpleegkunde volgen op hbo niveau?
Verpleegkunde deeltijd.
Het verlaagd wettelijk collegegeld bedraagt 50% van het normale wettelijke collegegeld. Dit is van toepassing voor alle nieuwe hbo studenten die een voltijd, deeltijd of duale opleiding volgen en het wettelijk collegegeld betalen. Meer informatie hierover op de website van de Rijksoverheid.
Verpleegkunde hbo opleiding verpleegkunde studeren hbo-v operatieassistent anasthesiemedewerker Zuyd.
Studeren op het hbo. Op zoek naar een bachelor of masteropleiding? Wil je weten wat het betekent om te studeren aan het hbo? Of ben je nieuwsgierig naar wat het studentenleven inhoudt? Je vindt alle informatie bij Studeren. Loopbaan en scholing.
Verpleegkunde deeltijd in Eindhoven Fontys.
Je loopt een dag mee met een student en krijgt zo een goed beeld van de studie. Alle info overzichtelijk bij elkaar. Collegegeld, studieboeken, laptop., De kosten op een rij. Open avond 28 november. Meld je aan voor de voorlichting deeltijd.
HBO Verpleegkunde Deeltijd HBO-v HAN.nl.
Hbo Verpleegkunde HBO-v deeltijd. Ben je pro-actief, sociaal en ondernemend? Ontwikkel jezelf dan tot een generalistische verpleegkundige op hbo-niveau die voldoet aan eisen die de maatschappij en het beroepsprofiel Nursing 2020 straks aan verpleegkundigen stelt. Kies voor nieuwe carriremogelijkheden methbo Verpleegkunde hbo-v in deeltijd!
HBO-V duaal niveau 6 Leer/werk trajecten Jouw ontwikkeling Werken bij OLVG.
De HBO-V duaal opleiding in OLVG is vooral geschikt en succesvol gebleken voor mensen die al een andere opleiding hebben gevolgd, gewerkt hebben en een carrièreswitch willen maken. Als je de opleiding HBO-V duaal hebt afgerond, kun je zelfstandig als verpleegkundige aan het werk in een algemeen ziekenhuis.
Verpleegkunde CHE.
Als je dat wilt, praat een studieadviseur met jou verder. Meer informatie over de zelfscan. Doordat deze deeltijd opleiding via het assessment kijkt naar jouw kennis en ervaring, wordt de opleiding aangepast aan wat je al wel en niet weet.
Verpleegkunde Modulair deeltijd/duaal Hanze Professionals.
Inschrijven voor Verpleegkunde Deeltijd: Voldoet uw werkplek wel aan de werkplekeisen, maar wordt uw opleiding niet volledig door uw werkgever gefaciliteerd, dan volgt u Verpleegkunde Modulair als deeltijdstudent. Deze opleiding doet mee aan het OCW-experiment leeruitkomsten, gericht op het flexibiliseren van het deeltijdonderwijs.
Hbo-Verpleegkunde duaal 15, jaar.
Hbo-v voltijd of deeltijd, versneld, eerste 15, jaar volledig afgerond zonder negatief studieadvies 145 studiepunten. Je komt niet in aanmerking voor deze opleidingsvariant als je al eerder een hbo of wo-studie hebt afgerond op het gebied van gezondheidszorg of onderwijs.

Contacteer ons